Skip to content

Om Fourthwallproject.com

På denne nettsiden pleide jeg å skrive om dataspill og e-sport. Dette er imidlertid et tilbakelagt stadium i mitt liv. Derfor skriver jeg nå om personlig økonomi og sparing. Begge disse temaene har blitt viktigere for meg med alderen. Jeg er rett og slett blitt en skikkelig engasjert sparer.

Jeg fattet raskt interesse for sparing etter at jeg åpnet en BSU-konto. Da oppdaget jeg alle fordelene med å ha en mer langsiktig plan for egen økonomi. Etterpå har det bare ballet på seg med forskjellige sparetiltak. Jeg har blitt bitt av basillen, og føler mestring når jeg klarer å spare enda mer. På denne nettsiden vil jeg dele mine tips med et større publikum. Jeg tror mange burde tenke mer over hvordan de håndterer sin egen privatøkonomi. Det er utrolig hvor mye positivt som kan komme ut av små endringer. Følg med på nettsiden for å lære mer!